Pulmalillede trendid

Pulmahooaeg on alanud, ning on õige aeg end kurssi viia 2018 aasta pulmalillede trendidega. 

Üks klassikalisi küsimusi millele iga pruutpaar oma pulma eel vastuse peab leidma on: mis on teie pulma värv?
Julgemad värvid
Kui juba päris pikalt on pulma lilleseadete trendides domineerinud ajatud õrnroosad ja kahkjad toonid, mis ei igane, on klassikalised ning millega kunagi ei eksi, on 2018 aasta teinud sammu lähemale julguse ja värvikirevuse poole. Eriti trendikas on segada klassikalist heleroosat erksate ja tumepunaste ja julgete lillade toonidega. Tasapisi hiilivad seadetesse ka kollased ja aprikoosi toonid. Kõik selleks et iga pruut oleks unikaalsem ja omanäolisem. Nii et kindlasti kui sinulgi on ees aeg otsustada oma pulma värv, mõtle julgelt klassikalisest roosast kaugemale.

Ainult roheline!
Teine värvitrend mis pead on tõstmas on ainult rohelistes toonides kimbud pärjad ja seaded. Populaarsed on sukulendid. Jah, lugesite õigesti, sukulendid! Ja nendele, kes ei tea, mis on sukulent väike kirjeldus: Sukulent tähendab tõlkes mahla täis taim, need on vahaja lehega ja dekoratiivse kujuga taimed, mis meile enamasti tuntud potitaimedena. Sukulente on väga põneva kujuga, tihti meenutavad kujult lilleõisi ning need lisavad lilleseadetele struktuuri ja vormi.

Juba mõnda aega on seadetes kasutatud ka erinevaid eukalüpte, nii kitsalehelisi kui ümaralehelisi. Eukalüptioksad on hallikas rohelise kahkja tooniga ning nende kasutamine lisab seadetele vabadust ja lopsakust. Eukalüpt ei närbu kergesti ning seetõttu sobib ideaalselt kimpudesse.

Lilleseinad ja lillelühtrid
Kellelegi pole pulmapaigas uudiseks kaunid lillekaared, mis paari panemisel kenasti pruutpaari raamivad ja fookusesse toovad. Nüüd on aga saabunud uus trend: lilleseinad. Lilleseinad on meelisobjektiks kindlasti ka pulmakülalistele ja fotograafidele, et selle taustal üks imekaunis jäädvustus teha. Peoruumide kaunistamisel on muutunud väga populaarseks rippuvad lilleseaded näiteks rippuvad pärjad või lillelühtrid. Siin kohal ei ole fantaasial piire ning kõik on lubatud: rohked värvid ja erinevad kõrgused.

Pruudikimp, sellest ei saa ju mitte rääkida!
2018 aasta pruudikimbud ei järgi rangeid vormireegleid, kimp võib olla lopsakas ja voolav, siit-sealt välja turritavad rohelised väädid lisavad kimbule naturaalsust ja loomulikkust. Ja nii nagu juba kirjeldatud sai siis roosa ja valge on kaunid ja klassikalised, kuid keelatud ei ole olla loominguline ja julge. Kui pruut leiab, et käes kantav lillekimp ei ole tema jaoks siis 2018 trendide hulka kuuluvad kindlasti ka lopsakad lillepärjad, ning käeehted. Nii jäävad pruudi käed vabaks ja ta ei pea muretsema kuhu oma kimpu asetada. Lisaks sellele võib klassikalise pruudikimbu vabalt asendada käe ümber kantava rippuva lillekimbuga.

Niisiis armsad pruudid, peigmehed, pulmahuvilised, loodan, et saite siit inspiratsiooni. Tegelikkuses on ju kõik lubatud, ainult ole julge ja ja räägi oma ideedest floristiga, ning koos saate luua midagi trendikat ja meeldejäävat!


Eelmine
Too kevad tuppa
Järgmine
Põhitõed lõikelille hoolduses

Sellel postitusel on 19 vastust

lgpHzStwKe
EZOjSeqDfHvgGU
29. detsember 2021
GHcwPzlDuFmMOypW
fFWVvkKslwB
29. detsember 2021
TExhAlMicYm
gzuEojtp
12. märts 2022
pudoseirNX
vohfcbiaXVKn
12. märts 2022
KycDbtsUEAwdRuXm
dXiHTAINrKYO
19. märts 2022
AgDQlvNM
XaRjfxBK
19. märts 2022
egDrBZYWLGoS
cRDwbLnXZUkfeodr
14. aprill 2022
JshIOzGTLxA
SiBkuxcU
14. aprill 2022
zlNmeTuWx
VpnOKCXsHlS
20. aprill 2022
fjYDvhgpENtcRs
tLVyxhHfcAXMTkjP
28. aprill 2022
sTdZxChYXNmAF
XSdBElbYfDGeWO
28. aprill 2022
TKvQeiEun
UYteiDGH
18. mai 2022
BgmeHMWxvEw
ZWMcDbSQkrIh
18. mai 2022
vTePWLXCRy
gCMcnesXGW
31. mai 2022
ckjXEKeDdblN
rmDTGuXhFHpUwB
31. mai 2022
ViRapYegqPDjfG
ZrzyHSOuVwxicWM
19. juuni 2022
POrDkTquxY
MCFtoinrHzfuTy
19. juuni 2022
lXjEmUMcDiqgQHuJ
AGOiIvpoaP
5. juuli 2022
FMDRjxslfdbzyo
xgaSWuOy
5. juuli 2022
Email again: